GHEORGHE MENCINICOPSCHI PDF

Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi on * FREE* shipping on qualifying offers. Gheorghe-Mencinicopschi-Biblia-alimentară. Uploaded by. Iulia Neagoe. Loading Preview. Sorry, preview is currently unavailable. You can download the paper. Buy Si noi ce mai mancam Prof Dr Gheorghe Mencinicopschi by LANGE KATHRIN (ISBN: ) from Amazon’s Book Store. Everyday low prices and.

Author: Akinogal Golmaran
Country: Jamaica
Language: English (Spanish)
Genre: Technology
Published (Last): 28 January 2010
Pages: 170
PDF File Size: 4.2 Mb
ePub File Size: 4.94 Mb
ISBN: 349-1-14644-395-6
Downloads: 30593
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Samugore

Instanta a ramas in pronuntare si a amanat cauza.

Dosarul “Spaga in numele fiului” – Paul Pacuraru. Practic ne gasim in prezenta unei dezincriminari”, a spus Gheorghita Mateut.

Ca urmare a demisiei din functia de senator, ICCJ admite ca admite ca nu mai este abilitata sa judece cauza si trimite dosarul a instanta abilitata.

Siguranţa alimentară autenticitate şi trasabilitate – Gheorghe Mencinicopschi – Google Books

Dosarul “Transformatorul” – Relu Fenechiu. Solicitarea a fost facuta de avocatii lui Dan Voiculescu, care au depus in instanta un exemplar din Monitorul Oficial cu demisia din Senat a liderului conservator. Potrivit sursei citate, deocamdata, Curtea de Apel Bucuresti nu a decis ce magistrat ii va lua locul lui Stan Mustata in completul care judeca dosarul ICA.

Instanta acorda un nou termen.

Corneliu Popadirector general si presedinte al Consiliului de Administratie al Agentiei Domeniilor Statului, pentru stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare, in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, in forma continuata; Sandu Jean-Catalinadministrator al S. Gheorghe Sin – membru A.

Dosarul “Voicu” — Catalin Voicu. Aceasta sectiune nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Comisiei Europene. Pana in februarieactiunile Grivco au ajuns in proprietatea personala a lui Dan Voiculescu, care le-a donat fiicelor sale.

Ei considera ca anchetatorii nu i-au respectat dreptul la aparare clientului lor. Dosar de santaj — Dan Pasat. Judecatorii au ramas in pronuntare si au dat termen avocatilor pana joi – 7 august – sa depuna concluziile scrise, fara a avansa insa un termen pentru anuntarea sentintei.

Urmatorul termen al procesului fiind stabilit pentru 30 aprilie. Fheorghe despre cum a decurs primul termen cu noul complet de judecata, aici: Completul este format din judecatorii Ionut Matei, Cristina Rotaru, Ioana Bogdan, acelasi complet care a judecat pe fond dosarul “Trofeul Calitatii” si l-au condamnat pe fostul premier Adrian Nastase la 2 ani de inchisoare cu executare.

  DRAYTON DIGISTAT SCR PDF

Linia de credit era garantata inclusiv cu cladiri si terenuri ale ICA”, a declarat Pantis in fata instantei, adaugand si ca imobilul de pe Mencinicopzchi Bucuresti – Ploiesti in care functioneaza Mencinicopschj 1 ar fi fost achizitionat pe 7,6 milioane euro, din care 6 milioane de euro erau credit – adica bani proveniti din ipotecarea terenurilor Mencinicopechi, si 1,6 milioane de euro ar fi provenit din venituri proprii. Proiect finantat de Uniunea Europeana Proiectul “Implicare si simplificare.

La termenul de astazi, 29 aprilie, mai multi inculpati, printre care si Gheorghe Mencinicopschi, fost director general al ICA, s-au prezentat la Curtea de Apel, fiind insotiti de avocati. Pedeapsa mencinicopscchi Voiculescu este dubla fata cea primita la Tribunalul Bucuresti – instanta de fond.

Vezi aici detalii despre sentinta primita de Dan Voiculescu in dosarul “I. Dosarul “Mita de la Cluj” – Sorin Apostu. Avocatii lui Dan Voiculescu au cerut la acest termen repartizarea aleatorie a cauzei unui alt complet de judecatori, in baza unei hotarari a colegiului de conducere al Curtii de Apel Bucuresti potrivit careia dosarul fie este judecat de vechiul complet, fie de unul nou. In the same file was also sentenced former Senator and businessman Dan Voiculescu to ten years in prison for money laundering and damages of EUR 60 million.

In cursul audierii, avocatul Gheorghita Mateut a solicitat schimbarea incadrarii lui Dan Voiculescu de la spalare de bani la tainuire. The first court dismissed the application for release. Citeste aici textul integral al sentintei date de Curtea de Apel Bucuresti: Dosar de trafic de influenta – Vasile Duta. Bucuresti, pentru complicitate la infractiunea de stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite; abuz in serviciu contra intereselor publice; Constantin Baciureprezentant al Ministerului Agriculturii in Adunarea Generala a Actionarilor al I.

Bucuresti, pentru complicitate la infractiunea de stabilirea, cu intentie, a unei valori diminuate fata de valoarea comerciala reala a bunurilor apartinand agentilor economici la care statul este actionar, comisa in cadrul actiunii de privatizare in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite, respectiv fals in inscrisuri sub semnatura privata; Vlad-Nicolae Savulescudirector al Directiei Privatizare – Concesionare a A.

  LOS AUTONAUTAS COSMOPISTA PDF

Institutul de Cercetari Alimentare S. O urmarire penala in timp record cateva luni a dus la trimiterea in judecata a 13 persoane. Ai cunostinta de un act de coruptie? Dan Voiculescu a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare si interzicerea unor drepturi civile de catre Tribunalul Bucuresti.

Intrebat de reporteri cum comenteaza dezvaluirile lui Pantis, Dan Voiculescu a spus ca nu-si aminteste nimic de credite. Ten other people were sentenced to jail or suspended sentence between three and seven years. Dosarul “Stramutati de lux” – Ionel Mantog. Magistratii acorda un nou termen pe 26 martie. La ultimul termen de judecata, instanta a audiat ultimii doi martori propusi de aparare, dupa care a constatat ca cercetarea judecatoreasca este finalizata si a ascultat pledoariile finale ale acuzarii si apararii.

La termenul urmator este asteptat Dan Voiculescu. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor. De asemenea, conturile lui Dan Voiculescu sint blocate pentru a se recupera prejudiciul. Proiect finantat de Uniunea Europeana.

Dosarul “I.C.A.” – Dan Voiculescu

Sesizarea ta aici Ai cunostinta de un act de coruptie? Aproape toate cererile inculpatilor au fost respinse de completul Camelia Bogdan – Mihai Alexandru Mihalcea, cu exceptia unor inscrisuri depuse deja la dosar si care nu vor avea un impact major asupra deciziilor finale documente doveditoare privind starea de sanatate a unuia dintre inculpati la momentul unei sedinta a forului de conduce a ICA, din care inculpatul facea parte.

Dosar finalizat in zile de la inceperea urmaririi penale Dosarul “I. Daca acest lucru este admis, Voiculescu scapa deoarece fapta e prescrisa. La termenul de astazi, magistratii trebuia sa se pronunte asupra mai multor exceptii ridicate in dosar. Alti inculpati in dosar: Marti, avocatii au pus in dezbatere in sala de judecata mai multe exceptii, prin care au solicitat judecatorilor de la CAB anularea unei hotarari de guvern prin care ICA a fost transformat din institut in societate comerciala, introducerea Ministerului Finantelor ca parte civila in dosar si trimitere la ICCJ a unei cereri privind rezolvarea unei probleme de drept.