CE NAIBA STIM NOI DE FAPT PDF

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a By William Arntz. About this book · Get Textbooks on Google Play. Rent and save from. De fapt cred ca Mos Craciun dispera cand ajunge la mine pentru ca serios ca nu as La naiba cu cele 4 kile pe care ar trebui sa le slabesti ca sa te incadrezi .. sa stea cu noi pentru o perioada, inca nu stim exact cand dar eu deja ma bucur!. ‘pleaca ai vostri, vin ai nostri, noi ramanem tot ca prostii!’ .. Un pustiulica ministru al justitiei aflata de fapt in mainile coruptilor . Putea sa taca din gura, toti stim ca a facut scoala pe bani. .. Ce naiba facem, oameni buni?.

Author: Tygojin Doutilar
Country: Hungary
Language: English (Spanish)
Genre: Health and Food
Published (Last): 8 July 2005
Pages: 103
PDF File Size: 15.81 Mb
ePub File Size: 17.47 Mb
ISBN: 553-3-71857-659-5
Downloads: 15194
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Vudora

Ce naiba ştim noi, de fapt?!: descoperirea posibilităţilor nesfârşite de a …

Poate sa se comporte in viata civila cum vrea el,dar in acest caz,este un minstru, deci ca atare, sa respecte regulile jocului. Aceasta este bomboana de pe coliva mafiotilor! Pana naibx termin programul de lucru, nu mai vreau sa aud de tine!

Pai cum de ce Dar ai fost Felix sau nu ai fost? S-a eliberat prezenta pentru a-i servi la intalnirea cu mama lui.

Navigarea articolelor

Ridem noi de idiot dar asta ne lucreaza Joi, 1 noiembrie Si daca si-a pus in functii toate fufele de la Iasi ce are? Nu imi vine sa cred Joi, 10 martie Se aude ca nu are mama! Nu pot sa cred Joi, 1 noiembrie Acum va vrajeste cu ratatii “jurnalisti”, credeti ca joi ii da in gat pe astia, ei sunt mai curati Amuzanta este disperarea tovarasului turnator Felix care are impresia ca apeland la CEDO isi va putea recupera onoarea pe care n-o are si pe care n-a avut-o niciodata.

  HOW THE INTERNET WORKS PRESTON GRALLA PDF

Cred ca trebuie eutanasiata.

Ar fi penibil un asemenea “scamatorism” al justitiei! Doamne ce haos e mereu cand ia pauza PSD-ul de la guvernare! Oare ce o zice mama? Sa stii ca imi este rusine sa scot capu’ in lume, ca toti ma arata cu degetu’, cica mai bine te avortam.

Fiti fara grija, suntem normali, nici noua nu ne place in mod deosebit dl Basescu, dar dl. Basescu are foarte mare dreptate sa spuna despre politicienii, oamenii de afaceri si ziaristii mafioti ceea ce spune.

De ce ar trebui sa dovedeasca ministrul faptul ca nu e mafiot? Felix din desene animate era pisica sau porc?! Bravo Joi, 1 noiembrie Cred ca ar avea ce explicatii sa ne dea. Doamne, cat ma bucur Cred ca ma voi uita in premiera la un talk show A3 diseara.

Luxul Simplitatii – despre frugalitate, consum responsabil si evitarea risipei

Din cate stiu Joi, 10 martie Basescu e un ipocrit: Halal sa-ti fieE etim nostru. Nu cred ca ar fi cazul sa se laude cu acea universitate privata unde a facut facultatea. Chiuariu nu este mafiot, pentru simplul motiva ca aia sunt inteligenti. Sper doar ca Dl Qiuariu nu este unul dintre cei care le-a luat cu bani Daca erai anchetat si justitia se pronunta ca nu esti vinovat – erai dovedit ca om cinstat.

  BEATRIZ PRECIADO MANIFESTO CONTRASEXUAL PDF

La justitie, la educatie, la externe, la interne, ca si la economie, la sanatate – deocamdata nu avem ministrii.

A venit frigul peste noi sau noi peste el, cine stie cine-a fost primul, noi sau el…? Liniste, parlamentul tace, dar ne lucreza!

Mama mea ma va intreba de ce sunt mafiot Joi, 1 noiembrie Basescu ar trebui sa depuna efortul de-a-si revizui comportamentul pentru a dovedi ca i se potriveste haina de presedinte. Eu am impresia ca o gramada din alesii vorba vine caci am ales partidul nu individul nostrii uita un lucru foarte important.

syim

Chiuariu: ”Mama mea ma va intreba de ce sunt mafiot” – Arhiva noiembrie –

Si daca a luat elicopteru’ ce are? Oare ce o sa zica PNL? Oare Dumnezeu a intors fata Romaniei? Paleta este foarte ampla, puteti alege din: